• Lorem ipsum

Ontdek de nieuwe I-care serie van Vestfrost

30 Aug 2024
door Vonmarcken

Of het nu gaat om laboratoria, ziekenhuizen of andere omgevingen waar een stabiele en precieze temperatuur cruciaal is, dan is de nieuwe I-care serie de perfecte oplossing voor u als gebruiker. Deze serie van Vestfrost is ontwikkeld om de complexiteit van koeling eenvoudig te maken, waardoor u als gebruiker toegang krijgt tot betrouwbare prestaties.

Met een temperatuurbereik van -25°C/ -86°C, biedt de I-care serie flexibiliteit en zekerheid voor diverse toepassingen. De I-care serie maakt gebruik van adaptieve koeltechnologie die zorgt voor een optimale temperatuurbeheersing, ook wanneer de deur wordt geopend. Dit systeem vertraagt de stijging van de temperatuur wanneer de deur openstaat, waardoor de betrouwbaarheid van de opgeslagen producten beter gewaarborgd blijft.

Het 5-Inch display systeem functioneert als een infocentrum. Dit systeem geeft alle noodzakelijke informatie overzichtelijk weer en maakt het navigeren door middel van iconen eenvoudig. Hierdoor kunnen gebruikers snel en efficiënt de status van hun apparatuur controleren en beheren.

Deze nieuwe I-care serie van Vestfrost is beschikbaar in verschillende groottes, variërend van compacte 7-liter modellen tot ruime 700-liter opties, zodat er voor iedere situatie een passend model is. Deze veelzijdigheid, gecombineerd met de geavanceerde technologie, maakt de I-care serie een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en efficiënte koeloplossingen, met een gewenste inhoud.

Heeft u vragen of wilt u een offerte voor een van de nieuwe I-care serie, dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie en mogelijkheden.