• Lorem ipsum

Medifridge medische- en laboratorium koelapparatuur bij Vonmarcken

19 Jul 2024
door Vonmarcken

Het bewaken van benodigdheden in koelopslag is cruciaal in medische en laboratoriumomgevingen om de kwaliteit, veiligheid, naleving van regelgeving en betrouwbaarheid van resultaten te waarborgen.

Medfridge biedt verschillende oplossingen voor het opslaan van biologische monsters, vaccins, bloed en andere medische en laboratoriumbenodigdheden. Het assortiment van Medfridge biedt koude oplossingen die voldoen aan de strenge eisen van moderne biotechnologie en de medische sector. Of het nu gaat om het bewaren van biologische monsters, het waarborgen van bloedveiligheid, het beschermen van vaccins van reagens of het opslaan van andere medische en laboratoriumbenodigdheden, Medfridge biedt betrouwbare en efficiënte oplossingen.

De producten zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en perfect afgestemd op de behoeften van laboratoria en medische instellingen. Elk product wordt geproduceerd volgens strenge Europese kwaliteitsnormen, wat een constante leveringszekerheid garandeert.

Een belangrijk kenmerk van Medfridge-producten is hun zeer lage energieverbruik. De apparaten zijn uitgerust met milieuvriendelijke, natuurlijke koelmiddelen en worden aangedreven door stille compressoren. Deze focus op energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid heeft ervoor gezorgd dat alle Medfridge-producten een Green Label hebben gekregen. Dit label benadrukt het engagement van het bedrijf voor duurzaamheid en hun inspanningen om de ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Het assortiment van Medifridge omvat medicijnkoelkasten, laboratoriumkoelkasten, koelvrieskasten, vriezers, ultra lage temperatuurvriezers en temperatuurloggers. Bij Vonmarcken zijn Medifridge medicijnkoelkasten altijd op voorraad en direct leverbaar.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe de producten van Medfridge kunnen bijdragen aan een verbeterde operationele efficiëntie. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw medische en laboratoriumbenodigdheden altijd veilig en betrouwbaar worden opgeslagen.